به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین محمد حاج ابوالقاسم دولابی با بیان نکات تفسیری جزء هفدهم قرآن کریم در آیین ترتیلخوانی قرآن در حرم بانوی کرامت، به خانوادهای بزرگ که تمام ادیان الهی و پیروان آنها را در بر میگیرد اشاره و اظهار کرد: خداوند در آیه ۷۸ سوره حج حضرت ابراهیم(ع) را پدر خداپرستان می نامد که نشان می دهد ادیان توحیدی همه اعضای یک خانواده بزرگ هستند که پدر این خانواده حضرت ابراهیم(ع) هستند.
وی با بیان اینکه خداوند در قرآن می فرماید حضرت ابراهیم(ع) یهودی و نصرانی نیست بلکه او تسلیم خداوند است، گفت: وقتی خداوند حضرت ابراهیم(ع) را امام قرار داد، حضرت فرمودند آیا در ذریه من هم امام خواهد بود؟ که خداوند فرمود امامت به ظالمین نمی رسد به این معنی که اگر عادل باشند به منصب امامت می رسند.
عضو مجلس خبرگان رهبری رابطه پیروان ادیان آسمانی را رابطه خویشاوندی دانست و گفت: همه خداپرستان اعضای یک خانواده هستند و وظایفی که در خانواده وجود دارد در مقیاسی وسیع تر نسبت به برادران و خواهران ایمانی قابل تطبیق است.
وی با بیان اینکه خانواده اسلام و مسلمین در دل خانواده بزرگ اهل توحید قرار دارند و پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) دو پدر این خانواده هستند، افزود: اگر این احساس در ما مسلمانان شکل بگیرد که عضو یک خانواده هستیم احساس همدلی و مودت شکل می گیرد و فریب دشمنی که تلاش می کند بین شیعه و سنی و سایر فرق جدایی بیندازد را نخواهیم خورد.
حجت الاسلام و المسلمین حاج ابوالقاسم با بیان اینکه دشمنی غرب با اسلام بعد از ۱۱ سپتامبر کلید خورد و آنها ذهنیت منفی از اسلام در ذهن مردم جهان ایجاد کردند، گفت: دشمن با تولید فیلم و بازی های کامپیوتری و خبرسازی و استفاده از رسانه شروع به اسلام هراسی کرد که این رویه باعث شد اتفاقات ناگواری در غرب رخ دهد و حمله به زنان مسلمان، قرآن سوزی، انتشار کاریکاتورهای موهن و سایر موارد را شاهد بودیم.
وی با بیان اینکه غرب با القای یک تصویر نادرست از زن در اسلام، روحانیون و علما را مخالف استقلال بانوان معرفی کرده است، افزود: این در حالی است که اسلام طرفدار کرامت زن و حضور زنان در جامعه با حفظ استقلال و کرامتشان است.
استاد تفسیر قرآن کریم تصریح کرد: تمام این دشمنی ها حکم می کند که مسلمانان به دشمن مشترک خود پی ببرند و در برابر این دشمن مشترک متحد شوند و دست در دست یکدیگر برابر دشمن خود ایستادگی کنند.